skip navigation

MÉZEINK

Főoldal / MÉZEINK

A Popovics mézcsalád a természet édes csodája, a méhek ajándéka, tömény öröm, ízletes egészségőr, kacagó napsugár, gondoskodó szeretet.”

Kocsi Erika

Mézeink


A minden elemében díjnyertes Popovics mézcsalád alapkarakterű mézei 500 grammos és 1000 grammos kiszerelésben kaphatók, míg a Popovics-féle ízesített mézek 50, 150, 250, 350 és 500 grammos kiszerelésekben is kaphatók. A Popovics-féle ízesített mézek igazi kuriózumnak számítanak a magyar termelői mézek világában minden más, hasonló jellegű méztől egyértelműen megkülönböztethető, a gyümölcs vagy gyógynövény ízét egyedülálló eredetiségben visszaadó aromájukkal. Kimondottan nyers gyümölcsökkel és/vagy gyógynövényekkel készülnek, pompás elevenséggel megőrizve az eredeti ízeket. Semmilyen hőkezelés nem éri őket, sem cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak, tisztán selymes aroma világuk páratlan íz-élményt biztosít speciális és kimagaslóan jótékony élettani hatásokkal párosulva. Valamennyi ízesített Popovics-méz nívós szakmai díjakat birtokol és a fogyasztók osztatlan elismerését élvezi.

ÚJABB MÉZLEÍRÁSOK

MEGNYITÁS
MÉZEINK GYÓGYHATÁSAI

MEGNYITÁS


MEGNYITÁS


I. ALAPKARAKTERŰ MÉZEK:
1 Repceméz
2 Akácméz
3 Ámor akácméz
4 Hársméz
5 Selyemfűméz
6 Facélia
7 Mézharmat (fenyőméz)
8 Gesztenyeméz
9 Vegyes virágméz
10 Napraforgóméz


II. ÍZESÍTETT MÉZEK:
1 Narancsos akácméz
2 Málna akácmézben
3 Levendulás méz
4 Kökény akácmézben
5 Bodzás méz
6 Hibiszkusz-csipkebogyó akácmézben
7 Gyömbéres méz
8 Homoktövis akácmézben
9 Propoliszos repceméz
10 Fekete berkenye akácmézben


III. EGYÉB TERMÉKEINK:
1 Virágpor
2 Propoliszos tinktúra
A MÉHEK ÉS A MÉZ TÖRTÉNETE

MEGNYITÁS
Minőségi termelői mézek

Rólunk mondták

Client 1

Kocsi Gézáné, Kisvárda

„Egyik kedvencem Popovics-mézem a klasszikus alapkarakterű Vegyes virágméz, amelynek gyümölcsös, aromás, narancsos virágillattal gazdagított lágyan édes íz világa pompás.”

Client 1

Egy debreceni törzsvásárló

„Családi kedvenceink az ízesített mézek, mégpedig azok valamennyi változata. Soha nem kóstoltunk még olyan ízes mézet, ahol a gyümölcs eredeti íze, illata ilyen természetes módon olvad össze a méz ízével. Páratlan élmény a fogyasztásuk.”

Client 1

Vas Alexandra

Felkészültünk a télre a Popovics mézek jóvoltából. A Vajdahunyad váránál szervezett Magyar Ízek Fesztiválján (2020) Isteni mézeket kóstolhattunk, és gazdag kínálatból választhattunk. Köszönjük a kedves fogadtatást és a kóstolást! Örülök, hogy egymásra találtunk. Aki szeretne minőségi, finom mézet, Istvánt meleg szívvel ajánlom mindenkinek!