skip navigation

Megjelenéseink

Főoldal / Megjelenéseink

A Popovics mézcsalád a természet édes csodája, a méhek ajándéka, tömény öröm, ízletes egészségőr, kacagó napsugár, gondoskodó szeretet.”

Kocsi Erika


A hajdúnánási Popovics mézek 2013-ig nagykereskedők által kerültek forgalomba és szereztek komoly hazai nívót a magyar termelői mézeknek, ezáltal a település hírnevét is öregbítették ezen a vonalon. 2013-tól pedig már maga a Popovics házaspár értékesíti a saját maga által készített portékáját a hazai piacon és juttatja el azt a nemzetközi megrendelőknek is. Családi és baráti kapcsolatok révén ugyanis már Amerikába, Németországba, Ausztriába, Izraelbe, sőt Ausztráliába is eljutottak a termékek, sőt visszatérő igénnyel fogyasztják az ottaniak a nemes magyar mézet.

A hazai piacon pedig a következő fesztiválokon és rendezvényeken jelennek meg a Popovics mézek gazdag beltartalmú, változatos ízkarakterű variánsai:MEGJELENÉSEINK
1 A híres, ősszel és tavasszal megtartott debreceni Mihály-napi Vásár
2 A miskolci Kocsonya Farsang
3 A Békéscsabán megrendezett Kolbász Fesztivál
4 OMÉK
5 A Kaposváron megrendezett Szent-Görgy napi Lúdas-napok
6 Az ún. Gesztenye Fesztivál Velemen
7 Kaposvár-Állattenyésztési Kiállítás
8 Debrecen-Farmer Expo
9 Hortobágy-Lovas napok
10 A híres hortobágyi hídi-vásár
11 Tihany-Levendula Fesztivál
12 Böllérfesztivál Hajdúböszörményben és Derecskén
13 Polgár-Hagyományőrző kirakodóvásár
14 Harsány- Szürkemarha fesztivál
15 Miskolc- Régiségvásár
16 Miskolc Plaza, Auchan- Karácsonyi Vásár
17 Hajdúböszörmény- Bodza Fesztivál
18 Különböző Termelői Piacok
19 Nánási Portéka és megjelenései


Minőségi termelői mézek

Rólunk mondták

Client 1

Kocsi Gézáné, Kisvárda

„Egyik kedvencem Popovics-mézem a klasszikus alapkarakterű Vegyes virágméz, amelynek gyümölcsös, aromás, narancsos virágillattal gazdagított lágyan édes íz világa pompás.”

Client 1

Egy debreceni törzsvásárló

„Családi kedvenceink az ízesített mézek, mégpedig azok valamennyi változata. Soha nem kóstoltunk még olyan ízes mézet, ahol a gyümölcs eredeti íze, illata ilyen természetes módon olvad össze a méz ízével. Páratlan élmény a fogyasztásuk.”

Client 1

Vas Alexandra

Felkészültünk a télre a Popovics mézek jóvoltából. A Vajdahunyad váránál szervezett Magyar Ízek Fesztiválján (2020) Isteni mézeket kóstolhattunk, és gazdag kínálatból választhattunk. Köszönjük a kedves fogadtatást és a kóstolást! Örülök, hogy egymásra találtunk. Aki szeretne minőségi, finom mézet, Istvánt meleg szívvel ajánlom mindenkinek!